InCharge samarbetar med en rad partners inom bilindustrin och energibranschen. Vi vill att fler ska kunna erbjuda kompletta laddlösningar till både sina privat- och företagskunder. InCharge växer med sina partners - tillsammans har vi idag tusentals laddpunkter längs vägarna. I stad och på landsbygd, i Sverige och ute i Europa. Vill du vara med och bygga ännu fler? Läs mer om våra partnersamarbeten nedan.

 


 

Tillsammans sätter vi elbilsladdning på kartan

Incharge samarbetar med flera partners inom bilindustrin, energibranschen och kommuner runt om i landet. Tillsammans bygger vi ett starkt nätverk av laddinfrastruktur – så att fler har möjligheten att välja fossilfritt.

 

 

InCharge laddar nya bildelningsstjänsten aimo

Lär dig hur aimo fungerar

Så blir du vår partner

 

Kontakta oss

Ta kontakt med oss genom formuläret nedan och beskriv kortfattat vad vi kan göra för dig. Vi återkommer så fort vi kan för en fortsatt diskussion!

En produkt som går i linje med ert varumärke

Vi förstår hur viktigt det är att ha produkter som lätt kan kopplas ihop med ert varumärke. Därför erbjuder vi våra tjänster anpassade efter ditt företags identitet.

Vi tar hand om installation och fakturering

Vi har skräddarsydda lösningar som växer i takt med din verksamhet. Vi installerar den hårdvara som behövs och förser er med mjukvara som tar hand om all nödvändig data och fakturering.

Bra service – Alltid

Det spelar ingen roll hur stort ditt företag är. Som partner till InCharge får du alltid samma service och rådgivning från våra experter. Vi gör inte skillnad på vårt bemötande, bara våra lösningar. 

Kontakta oss
Jag kontaktar er gällande:

InCharge behandlar de personuppgifter som lämnas här för att kunna hantera aktuellt ärende. För att detta ska vara möjligt kan de uppgifter som samlas in även komma att behandlas av den partner InCharge samarbetar med kring den produkt eller tjänst ärendet gäller. Uppgifter som samlas in sparas så länge det är relevant för ovan angivna ändamål, i detta fall så länge ärendet är aktivt och därefter 3 månader. För mer information om hur InCharge behandlar personuppgifter och hur man kan åberopa sina rättigheter enligt gällande dataskyddslagstiftning, www.goincharge.com/se/footer-utility-pages/personuppgifter/. Dataskyddsombud för Vattenfall AB kan nås via epost på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon 08 -739 50 00. Frågor rörande Vattenfallkoncernens personuppgiftsbehandling kan ställas till vårt dataskyddsombud eller via det allmänna kontaktformuläret på hemsidan.