09.02.2021 | 3 min

För dig som sitter i styrelsen i BRF

Det är detaljerna som avgör - undvik överraskningar vid din offertförfrågan


Det är många faktorer som ska övervägas när ni ska välja laddlösning för elbilar till er bostadsrättsförening, inte minst priset. Var därför noga med att ha en bild över era behov och era förutsättningar klara så att ni slipper överraskningar på vägen.

Genom att göra följande så hjälper du både dig själv och oss inför samtalet eller mötet och du får också en bra bild över vad som krävs.

Steg 1: Gör ett hårdvaruestimat för att få en bra översikt över er investering. Bra underlag för diskussion i styrelsen.

Steg 2: Fyll i formuläret med lite data som underlättar för vår hantering.

Steg 3: Vi ringer sedan upp och bokar in och gör ett besök hos er. Är det en enklare installation så kan ni få en direktoffert.

Om ni inte vill eller kan ta emot besök så kan vi även göra det digitalt. Tänk då på att ju mer detaljerad information vi får av platsen och anläggningen, desto bättre kostnadsbedömning kommer vi att kunna göra.

 

Förberedelser vid ett digitalt möte:

För att kunna erbjuda er en trygg och framtidssäkrad lösning behöver vi också titta närmare på era tekniska förutsättningar. För det behövs att ni tar reda på huvudcentralens placering, avstånd samt vilka platser ni önskar elektrifiera i denna etapp. Relationshandlingar, gruppschema och ritningar är alla utmärkta underlag för att kunna erbjuda er en helhetslösning som fungerar nu och i framtiden.

Goda tips på vägen

Funderar ni på att installera laddstationer i er bostadsrättsförening? Vi har samlat smarta tips på vad ni i styrelsen behöver tänka på.

Till tipslistan

 

Kontakta oss

Kontakta oss så hör vi av oss till dig! Tillsammans går vi igenom vad ni behöver, och vi tar fram en offert som passar era behov.

Till intresseanmälan


Ladda BRF