09.03.2021 | 3 min


För dig som sitter i styrelsen i BRF

Det är detaljerna som avgör - undvik överraskningar vid din offertförfrågan


Det är många faktorer som ska övervägas när ni ska välja laddlösning för elbilar till er bostadsrättsförening, inte minst priset. Var därför noga med att ha en bild över era behov och era förutsättningar klara så att ni slipper överraskningar på vägen.

Genom att göra följande så hjälper du både dig själv och oss inför samtalet eller mötet och du får också en bra bild över vad som krävs.

Steg 1: Gör ett hårdvaruestimat för att få en bra översikt över er investering. Bra underlag för diskussion i styrelsen.

Steg 2: Fyll i formuläret med lite data som underlättar för vår hantering.

Steg 3: Vi ringer sedan upp och bokar in och gör ett besök hos er. Är det en enklare installation så kan ni få en direktoffert.

Om ni inte vill eller kan ta emot besök så kan vi även göra det digitalt. Tänk då på att ju mer detaljerad information vi får av platsen och anläggningen, desto bättre kostnadsbedömning kommer vi att kunna göra.

 

Förberedelser vid ett digitalt möte:

• Bild på elskåp och parkering Ju fler bilder ni kan ta av platsen och skicka till oss, desto bättre.

• Avstånd Mät avståndet från centralen till installationsplatsen för att vi ska veta hur många meter kabel vi behöver dra. 

• Väggar Antalet väggar som eventuellt behöver håltagning.

• Elnätet  Vi behöver veta så mycket som möjligt om vilken effekt som finns tillgängligt hos er. All information hittar ni på elnätsräkningen. 

 

Väl mött!


Ladda BRF
;