09.03.2021 | 3 min


För dig som sitter i styrelsen i BRF

Det är detaljerna som avgör - undvik överraskningar vid din offertförfrågan


Det är många faktorer som ska övervägas när ni ska välja laddlösning för elbilar till er bostadsrättsförening, inte minst priset. Var därför noga med att ha en bild över era behov och era förutsättningar klara så att ni slipper överraskningar på vägen.

Genom att göra följande så hjälper du både dig själv och oss inför samtalet eller mötet och du får också en bra bild över vad som krävs. 

Vill du inte ha installation så behöver du inte göra mer. Vi kontaktar dig.

  • Steg 3. Vill du ha hjälp med installation – kryssa i och invänta mail från oss. 

  • Steg 4. Fyll i det beredningsunderlag du har fått i din mail.  

Ju mer detaljerad information vi får av platsen och anläggningen, desto bättre kostnadsbedömning kommer vi att kunna göra. Ni förbinder er inte till något näni fyller i underlaget och ni är alltid välkomna att höra av er till oss om ni har frågor.

Vi guidar dig  

För att förenkla för dig har vi tagit fram en guide som stöd för att ni lättare ska hitta den information vi efterfrågar. Läs gärna igenom den och tveka inte att kontakta oss om det är något ni undrar över under vägen!  

I guiden hittar du beskrivet kring tex: 

  • Bild på elskåp och parkering Ju fler bilder ni kan ta av platsen och skicka till oss, desto bättre.  

  • Avstånd Mät avståndet från centralen till installationsplatsen för att vi ska veta hur många meter kabel vi behöver dra.  

  • Väggar Antalet väggar som eventuellt behöver håltagning. 

  • Elnätet  Vi behöver veta så mycket som möjligt om vilken effekt som finns tillgängligt hos er. All information hittar ni på elnätsräkningen. 

Guide inför beredningsunderlag 


Ladda BRF
;