08.11.2022 | 2 min

Kan du inte byta priset på dina laddare? Byt leverantör!


Just nu har vi uppmärksammat att en del publika laddare stängs ned tillfälligt. Anledningen är skenande elpriser och att det saknas möjlighet att ändra priserna efter behov.

Att vara inlåst i en tjänst är något som tyvärr är vanligt vid köp av laddare för elbilsladdning idag. Något som är värt att uppmärksamma inför era beslut kring en sådan viktig investering.  

De kraftigt varierande priserna på el gör vi att vi måste förhålla oss till en ny framtid där en viktig parameter är ändring av priserna – precis som på en vanlig bensinmack idag.    

Självklart ska ni kunna sätta det pris ni vill och ändra efter behov. Denna flexibilitet är viktig för att kunna vara både konkurrenskraftig och samtidigt kunna erbjuda ett pris som inte gör att ni själva inte går back i er investering. Med rätt tjänster så kan ni ta kontroll över era stationer och priser! 

 

Låt oss ta över – Connect to InCharge!

InCharge erbjuder tjänster där ni kan ändra er laddtaxa och därmed minska risken för förlust. Ni slipper bindningstid och vi tar dessutom hela kreditrisken. Det betyder att ni månadsvis alltid får er återbetalning oavsett och ni slipper ligga ute med onödiga kostnader. Som kund hos oss finns dessutom inga extra dolda kostnader.

I nuläget kan vi ta över dina tjänster direkt i de fall du har CTEK eller GARO laddare. För övriga laddare ber vi er kontakta oss så ser vi om det finns möjlighet att byta och ta kontroll över er laddare på riktigt.

 

Jag är intresserad av att veta mer

 


Ladda företag