29.04.2021 | 4 min

 

Till dig som är fastighetsägare

En laddlösning som motsvarar era förväntningar – nu och i framtiden


Med många fastigheter och hyresgäster och ett allt större behov av laddmöjligheter är det viktigt att välja en leverantör som ni kan växa med. Ett gott samarbete där ni har ett dedikerat team som finns där för er både innan, under och efter att installationen av laddstationerna är klar. Det är när beställningen är lagd som arbetet börjar och valet av leverantör verkligen gör skillnad.

Att investera i laddstationer kräver sin process: behov ska analyseras, kostnader ska jämföras, förutsättningar ska identifieras och regler ska efterföljas. Men även efter att ni valt en leverantör och installerat laddstationer på era fastighetsparkeringar kommer ni mötas av frågor och önskemål. Vad händer om en laddstation krånglar? Hur fungerar betalningen? Hur bygger vi ut laddinfrastrukturen på parkeringarna om fler vill ha möjlighet att ladda? Med InCharge har ni ett dedikerat team som följer er och säkerställer att både ni och era hyresgäster är nöjda.

 

5 områden: En framtidssäkrad laddlösning

En bra laddlösning fungerar i många år och har förutsättningarna att utvecklas över tid. Med användarvänliga tjänster och ett dedikerat team ser vi till att elbilsladdningen fungerar optimalt både nu och i framtiden. Vi arbetar aktivt inom fem olika områden för att ge er de bästa förutsättningarna och slippa onödig administration.


1. Kundservice och support

Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att svara på era och elbilisternas frågor. Support och felanmälan är öppen dygnet runt så att ni alltid har hjälp nära till hands om något krånglar.

 

2. Håll koll med webbportalen My InCharge

Det ska vara smidigt att hantera laddstationerna och hålla koll på hur de används. Med My InCharge webbportal hanterar ni enkelt behörighetslistan och håller er uppdaterade med statistik.

 

3. Välj bland våra tjänster

Välj nya operatörstjänster allt eftersom era önskemål förändras. Kanske vill ni i framtiden ha hjälp med betalning eller öppna upp era laddstationer för publik laddning. I vår tjänsteportfolio finns tre olika lösningar som ni kan välja bland. Utan bindningstid kan ni byta när ni vill.

 

4. Vi håller er uppdaterade

Utvecklingen av laddinfrastrukturen sker i rasande fart och det kan vara svårt att hänga med. Mycket händer inom politiken, vårt team håller koll och informerar er om nya lagar och regler. Ni har också möjlighet att delta på utbildningar och webinars för att hålla er uppdaterade på nyheter och nya funktioner.

 

5. Väx enkelt och snabbt när behovet ökar

Fler och fler skaffar elbil och när laddbehovet ökar ska ni slippa gå igenom en krånglig och utdragen process. Ni kan snabbt och enkelt göra en ny förfrågan i enlighet med ert avtal och få ett konkret beslutsunderlag att ta ställning till.

Med över 10 års erfarenhet har InCharge de rätta verktygen att erbjuda en hållbar lösning som fungerar både nu och i framtiden – vi finns med er hela vägen.

 


ladda företag