20.07.2020 | 4 min


För dig som laddar på publika laddstationer

Ny app! Nu ännu enklare att ladda på vägen


Ett steg mot en fossilfri framtid är att det ska vara enkelt och smart att köra elbil. Vi har nu tagit fram en helt ny app med fokus på användarupplevelse och tillgänglighet. InCharge app har ett användarvänligt gränssnitt med nya smarta funktioner, som gör det ännu enklare för dig att ladda på vägen.

I den nya appen hittar du laddstationer utifrån just dina önskemål. På kartan ser du vilka laddare som finns i närheten samt detaljerad information om vald laddstation. Du kan starta och stoppa laddningen och betala direkt i appen. Nu kan du också spara dina favoritladdare och bli meddelad när de är lediga för laddning!

Ladda ner InCharge app på App Store eller Google Play

 

En komplett vy över InCharge laddnätverk

I den nya kartfunktionen ser du alla laddare som finns i din närhet eller längsmed din resväg. I InCharge laddnätverk finns 11 000 publika laddstationer i Sverige och 18 000 i nordvästra Europa. Zooma in och ut på kartan och se detaljerad information om vald laddstation.

 

Hitta dina kompatibla laddstationer

Den nya filterfunktionen tillåter dig att filtrera fram de laddare som passar just dina önskemål. Sök exempelvis fram snabbladdare eller laddare med typ 2 uttag. Kör till vald laddstation och starta laddningen direkt i appen! Är något fel? Meddela felet i den nya rapportfunktionen.​

 

Spara dina favoritstationer

Nu kan du favoritmarkera de laddstationer som du vill ha koll på. Du kan också välja om och när på dygnet, som du vill bli meddelad om att de är lediga för laddning. Med denna funktion sparar du tid och optimerar din elbilsvardag!

 

Betala enkelt via appen

Betala utan krångel direkt i appen. Registrera ditt laddkort eller kreditkort. Kvittot skickas till din mejl som PDF.

Välkommen till en enklare vardag med din elbil!

 


Ladda längs vägen