14.02.2022 | 3 min

 

För dig som är fastighetsägare

Välj en leverantör där ni känner er trygga och uppdaterade


Alla fastigheter har olika förutsättningar, och för oss på InCharge är det viktig att ni får ett enkelt och flexibelt upplägg med skräddarsydda laddlösningar. Därför kan ni exempelvis fritt välja mellan olika betallösningar, olika kombinationer av hårdvara och/eller tjänster med eller utan installation. Ni som kund väljer vad ni vill ha och kan enkelt ändra er tjänst allt eftersom behoven ökar eller förändras.

Som kund hos oss får ni i tillägg tillgång till Vattenfall E-Mobilitys populära webbinarier för att hjälpa er att komma igång, hålla er ajour med vad som händer på marknaden och lära er hur ni ska bygga på efter behov.

 

Välj bland våra tjänster 

Välj nya operatörstjänster allt eftersom era önskemål förändras. Kanske vill ni i framtiden ha hjälp med betalning eller öppna upp era laddstationer för publik laddning? I vår tjänsteportfolio finns tre olika lösningar som ni kan välja bland. Utan bindningstid kan ni byta när ni vill. Håll koll med webbportalen My InCharge. Det ska vara smidigt att hantera laddstationerna och hålla koll på hur de används. Med My InCharge webbportal hanterar ni enkelt behörighetslistan och håller er uppdaterade med statistik.

 

Vi håller er uppdaterade

Utvecklingen av laddinfrastrukturen sker i rasande fart och det kan vara svårt att hänga med. Mycket händer inom politiken, vårt team håller koll och informerar er om nya lagar och regler. Ni har också möjlighet att delta på utbildningar och webinars för att hålla er uppdaterade på nyheter och nya funktioner.

 

Väx enkelt och snabbt när behovet ökar

Fler och fler skaffar elbil och när laddbehovet ökar ska ni slippa gå igenom en krånglig och utdragen process. Ni kan snabbt och enkelt göra en ny förfrågan i enlighet med ert avtal och få ett konkret beslutsunderlag att ta ställning till.

 

Kundservice och support

Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att svara på era och elbilisternas frågor. Support och felanmälan är öppen dygnet runt så att ni alltid har hjälp nära till hands om något krånglar. Ni kan också hitta svar på frågor om laddlösningar i fastigheter i vår FAQ

 Med över 10 års erfarenhet har InCharge de rätta verktygen att erbjuda en hållbar lösning som fungerar både nu och i framtiden – vi finns med er hela vägen.

 


Ladda företag