11.10.2021 | 3 min

 

För dig som vill veta mer om laddtjänster för företag och bostadsrättsföreningar

Hur fungerar våra tjänster Connect, Pay och Find?


Med våra operatörstjänster Connect, Pay och Find får ni en enkel och flexibel laddlösning som gör att ni slipper onödig administration både på arbetsplatsen, för era kunder eller boende i bostadsrättsföreningen. Ni väljer själva vilka av våra laddlösningar som passar era behov bäst, och kan också justera lösningarna om behoven ändras med tiden.

När ni väljer en laddlösning från InCharge är alltid Connect inkluderad. Där ingår uppkoppling, support, kundservice och laddportalen My InCharge. Vill ni ta betald för laddningen, helt utan att behöva administrera det själva, passar tilläggstjänsten Pay perfekt. Vill ni synas på kartan i ett nätverk med tusentals publika stationer är Find det rätta för er.

 

Connect

InCharge Connect ger er tillgång till flera tjänster som underlättar er vardag. Smarta funktioner i webbportalen My InCharge tillåter er bland annat att hantera behörighet och se statistik. Ni får också support dygnet runt och kundservice som snabbt kan svara på era och elbilsförarnas frågor. 

 

Pay

För att ni som laddstationsägare ska kunna täcka kostnader för el och hela eller delar av investeringen kan ni med InCharge Pay få betalt för laddningen utan någon som helst administration. Vi kommer överens om ett pris på laddstationerna och betalar er för den laddning som sker. Vi har sedan avtal med elbilisten och tar hand om all fakturering.

Find

Med InCharge Find blir era stationer publika och elbilister kan enkelt hitta och navigera till dem. Stationerna är då en del av ett nätverk med tusentals publika stationer. Elbilisterna kan betala antingen genom att koppla sitt InCharge-konto och få en faktura eller direkt med betalkort i appen. Det är också möjligt för elbilsföraren att markera favoritstationerna de använder ofta och få notiser när de är lediga.

Läs mer om våra laddtjänster


Ladda företag