Ladda elbilen smart och säkert hemma
Den bästa laddplatsen är hemma på din parkeringsplats. Att ladda vid hemmet är enklare, billigare och mer effektivt när du använder en laddbox. Att ladda din elbil direkt ur ett vanligt uttag gör laddningen väldigt långsam och i värsta fall kan det innebära brandrisk. Med en laddbox kan du schemalägga när det är som billigast, fördela elen så inte propparna går och kan se statistik över din förbrukning. Den nya skattereduktionen gör att det är extra förmånligt att köpa en laddbox just nu, då halva kostnaden dras av direkt på priset.

Ta del av erbjudandet

 


 

Erbjudande! Rabatt på fossilfri el

Köp InCharge laddbox med elavtal och få 1200 kr rabatt på din laddning hemma med fossilfri el från Vattenfall.*

Du behöver givetvis inte ha ett elavtal med Vattenfall för att köpa en laddbox av oss. Bor du i bostadsrätt eller hyresrätt behöver du prata med din styrelse.

Läs mer om erbjudandet

*Erbjudandet gäller laddning hemma motsvarande 1200 kr inkl. moms i rabatt på din elförbrukning. Gäller dig som byter elleverantör och tecknar nytt 1- eller 3-årigt elavtal med Vattenfall. Gäller ej för fritidshus. Är du redan kund hos Vattenfall så erbjuder vi rabatt på laddboxen. Läs mer under erbjudanden på mina sidor. 

 

Få skatteavdrag för grön teknik!

Du har möjlighet att få upp till 50% av kostnaden (max 50 000 kr) i skattereduktion när du köper en laddbox med inkluderad installation av oss, förutsatt att du är berättigad att få skatteavdraget. Resekostnad för installatör är inte avdragsgillt. 

Läs mer i vår artikel eller på Skatteverkets egna sida.

 

Lär dig mer

Att ladda elbil – vart du än bor

Vilken laddbox ska du välja?

Tänk på det här när du laddar elbilen vid fritidshus

 

 

 

 

Smarta tillval

Skräddarsy din laddbox med smarta tillval som säkerställer en smidig elbilsvardag – nu och för framtiden.

Läs mer om tillvalen