Välkommen till en enkel vardag med elbil!

När du beställer din laddbox ingår kostnadsfritt tjänster för bl.a. styrning av laddning och support.

Priset som visas är kostnad efter Grönt skatteavdrag. Grönt skatteavdrag ger dig som fastighetsägare möjlighet att få 50% i avdrag. Är du inte berättigad avdraget faktureras fullt pris. Resekostnad för installatör är inte avdragsgillt.

Tänk på det här: Du behöver inte ha ett elavtal hos Vattenfall för att beställa. Laddboxen levereras väggmonterad. Om resvägen för installatör överstiger 50 km tur och retur tillkommer kostnad per mil. Du som bor i BRF behöver prata med din styrelse.

 

Erbjudande! Köp InCharge laddbox med elavtal och få rabatt på fossilfri el till hemmaladdning

Köp InCharge laddbox med elavtal från Vattenfall och få 1200 kr inkl. moms i rabatt på fossilfri el till hemmaladdning.* Välj laddbox med elavtal så ringer vi dig inom 1-3 dagar och hjälper dig att teckna ditt elavtal. 

*Erbjudandet gäller laddning hemma motsvarande 1200 kr inkl. moms i rabatt på din elförbrukning. Gäller dig som byter elleverantör och tecknar nytt 1- eller 3-årigt elavtal med Vattenfall. Gäller ej för fritidshus. Är du redan Vattenfallkund erbjuder vi rabatt på laddboxen. Läs mer under erbjudanden på mina sidor.

 

Välj antal duo-laddboxar

InCharge Smart Hemma Singel

5495 kr   Efter Grönt skatteavdrag