Elbilsladdning till era anställda

Framtidens transporter är eldrivna. Tjänstebilar och personalbilar ligger i framkant i omställningen till en eldriven och fossilfri transportsektor. Ni som företag har möjlighet påskynda omställningen genom att byta ut er fordonsflotta och erbjuda era anställda möjlighet att ladda. Oavsett om det handlar om tio eller tusentals anställda och om ni har ett kontor eller en industrifastighet så har vi lösningar som passar er.


 

Paketbeskrivning

Med InCharge Arbetsladdning får ni en smidig lösning för elbilsladdning på arbetsplatsen där vi hanterar all administration. 

  • Era anställda laddar smidigt med laddkort eller laddbricka.

  • Med standardpaketet på 3,7 kW laddar ni upp till 15 mils körning under en arbetsdag. Tillvalet 11 kW ger cirka 40 mils körning vid full kapacitet och beroende på bilmodell, på samma tid.

  • Följ era intäkter, hur mycket stationerna används och hur ni bidrar till omställningen i portalen MyInCharge.

  • Ni sätter pris, vi debiterar era elbilsladdande medarbetare och återbetalar intäkterna till er.

Intresseanmälan

 

My InCharge guide

 

 

Investeringsstöd på upp till halva kostnaden!

Investeringsstödet ges för både material och arbete på 50% av kostnaderna upp till 15 tusen kronor per laddpunkt. Det gäller för icke-publik laddning, till exempel Arbetsladdning från InCharge, och beviljas automatiskt så länge kraven för bidraget uppfylls och det finns tillgängliga medel. I stället för specifika ansökningsperioder kan detta stöd sökas kontinuerligt så länge det finns medel kvar. Vi rekommenderar därför att inte vänta med beslutet då efterfrågan är hög och många vill passa på när upp till halva kostnaden subventioneras.


 

InCharge tjänster

Med InCharge får ni och era kunder mer än bara en laddtjänst. Vi erbjuder en heltäckande och enkel lösning med allt från kundservice och driftservice till fakturering och uppföljning av statistik. Med oss kan ni enkelt anpassa ert paket efter era och era kunders behov. 

 

Kundservice och övervakning

InCharge kundservice finns tillgänglig för att svara på frågor. Vi utför även felavhjälpning på distans dygnet runt så att era besökare alltid har någon att vända sig till. Automatisk systemövervakning notifierar om laddstationerna inte fungerar så att vi kan säkerställa driften.

Fakturering och betallösning

InCharge fakturerar alla era elbilsbesökare direkt och återbetalar intäkter från laddningen till er varje kvartal. Ni bestämmer själva priset och kan på så sätt styra vilken affärsmodell ni har för att erbjuda era besökare laddning.

Laddkort och laddbrickor

Era besökare sköter laddning på era stationer med vår mobilapp eller laddbricka/laddkort. Dessa beställs enkelt och kostnadsfritt via länken längst ned på sidan. Elbilsförare kan också ladda på er station genom att ladda ner InCharge-appen och betala med kreditkort.

Välj vem som får ladda

För att säkerställa att det bara är det anställda som kan använda stationerna kan ni begränsa vilka unika laddkort som får tillgång. Detta gör ni snabbt och smidigt via vår webbportal MyInCharge.

Dold på karta

Era laddstationer blir inte synliga i InCharge app eller på hemsidan. På så sätt kan ni och era anställda använda våra tjänster utan allmän tillgång.

Uppföljning i My InCharge

Se hur stationerna används och följ hur mycket intäkter de genererar i vår webbtjänst My InCharge. Ni kan också sammanställa och ladda ner rapporter för att göra egen uppföljning och analys på laddstationernas förbrukning och laddkortens användning.


 

Har du frågor?

I vår FAQ hittar du svar på vanliga frågor om allt från vårt publika laddnätverk till våra laddlösningar för företag. Har du problem eller andra frågor är du välkommen att kontakta oss.

 

Till kundservice

Beställ laddkort och laddbricka

På våra publika stationer laddar du enklast med InCharge-appen. På privata stationer, såsom arbetsplatser eller brf, behöver den som ska betala för laddningen beställa laddkort eller bricka. Ni lägger sedan själva till dem i er behörighetslista i My InCharge portal.


Beställ nu