För era kunder och besökare

Redan nu kör många av era besökare elbil där tillgång till laddning under resan och vid destinationen blir allt viktigare. Restauranger, shoppinggallerior och hotell kan redan i dag skapa en konkurrensfördel genom att erbjuda smidig laddning och därmed attrahera fler och mer köpstarka kunder. 


 

Paketbeskrivning

Med InCharge Besöksladdning sätter ni er verksamhet på kartan och blir en attraktiv destination för kunder med elbil och laddhybrid.

  • Attrahera nya kunder och besökare som laddar smidigt med laddkort eller app.

  • Standardpaketet på 11 kW ger cirka 20 mils räckvidd efter 3-4 timmars laddning. Tillvalet med en högre effekt på 22 kW ger 40 mils körning på samma tid. Siffrorna kan variera beroende på effekttillgänglighet och bilmodell.

  • Era stationer blir synliga i InCharge-appen och ni kan ta ut statistik via webbtjänsten My InCharge.

  • Ni sätter pris, vi debiterar era elbilsladdande kunder och återbetalar intäkterna till er.

Intresseanmälan

 

My InCharge guide

Investeringsstöd för publik laddning med Klimatklivet

Klimatklivet kan ge upp till 50% investeringsstöd för publika laddstationer och söks på förhand på Naturvårdsverkets webbsida. För att en laddstation ska beviljas Klimatklivet krävs att den är förberedd för elmätning och debitering av elkostnad, att uttaget är av typ 2 och att den placeras på ett sätt som bidrar till en bra spridning av stationer i det aktuella området.


 

Detta ingår i InCharge

Med InCharge får ni mer än bara en laddtjänst. För att erbjuda er och era besökare en heltäckande och välfungerande laddlösning kopplas alla stationer upp till InCharge tjänsteplattform som möjliggör betalning, kundtjänst och identifiering.

 

Kundservice och övervakning

InCharge kundservice finns tillgänglig för att svara på frågor. Vi utför felavhjälpning på distans dygnet runt så att era besökare alltid har någon att vända sig till. Automatisk systemövervakning notifierar om laddstationerna inte fungerar så att vi kan säkerställa driften.

Fakturering och betallösning

InCharge fakturerar alla era elbilsbesökare direkt och återbetalar intäkter från laddningen till er varje kvartal. Ni bestämmer själva priset och kan på så sätt styra vilken affärsmodell ni väljer för att erbjuda era besökare laddning.

Laddkort och laddbricka

Era besökare sköter laddning på era stationer med vår mobilapp eller laddbricka/laddkort. Dessa beställs kostnadsfritt via länken längst ned på sidan. Elbilsförare kan också ladda på er station genom att ladda ner InCharge-appen och betala med kreditkort.

Publik tillgång

Alla de i dag över 20 tusen elbilsförarna med laddkort eller laddbricka från InCharge kan hitta till och ladda på era stationer eftersom de blir synliga i vår app. Era stationer blir därmed en del av ett av Sveriges största nätverk med laddstationer från Ystad till Kiruna och även runtom i Europa.

Synlig på karta

Som del av InCharge nätverk blir era stationer synliga i vår app och på vår hemsida för att besökare ska hitta dem. Där visas stationernas plats, effekt, uttagstyp, tillgänglighet och pris så att elbilsförare lättare kan planera sin körning och hitta till er verksamhet.

Uppföljning i My InCharge

Se hur stationerna används och följ hur mycket intäkter de genererar i vår webbtjänst My InCharge. Ni kan också sammanställa och ladda ner rapporter för att göra egen uppföljning och analys på laddstationernas förbrukning och laddkortens användning.


 


Har du frågor?

I vår FAQ hittar du svar på vanliga frågor om allt från vårt publika laddnätverk till våra laddlösningar för företag. Har du problem eller andra frågor är du välkommen att kontakta oss.

 

Till kundservice

Beställ laddkort och laddbricka

På våra publika stationer laddar du enklast med InCharge-appen. På privata stationer, såsom arbetsplatser eller brf, behöver den som ska betala för laddningen beställa laddkort eller bricka. Ni lägger sedan själva till dem i er behörighetslista i My InCharge portal.

 

Beställ nu