Sedan 2016 har vi hjälpt små och stora företag, fastighetsägare och industrier att rusta för framtiden och installera kompletta lösningar för elbilsladdning. Behöver du hjälp att ansluta dina befintliga laddboxar eller teckna ramavtal finns vi också här för dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Flexibla tjänster på era villkor

När ni investerar i en laddlösning från Vattenfall InCharge ingår alltid tjänsten Connect som ger er uppkoppling, support, kundservice och statistik. Som laddstationsägare får ni tillgång till webbportalen My InCharge där ni kan styra och följa era stationer. Med våra tillval Pay och FInd får ni möjlighet att ta betalt utifrån egen prisättning samt synlighet i vår app och laddkarta kan. Ni har även möjlighet att ansluta era publika laddare till EasyPark. Vi erbjuder även servicetjänsten Årlig kontroll

Connect

Följ dina stationer i portalen.

Grundpaketet Connect ingår alltid när du köper elbilsladdning från oss. I det får du tillgång till portalen My InCharge kan du hantera behörighet och se statistik om hur dina laddstationer används Vi jobbar ständigt på att förbättra våra tjänster för att göra livet som laddstationsägare enklare.

 

+ Pay (tillval)

Ta betalt av alla som vill ladda.

Med tillvalet Pay kan ni ta betalt av de som laddar på era stationer. Vi kan hjälpa er att hitta rätt prisnivå, skräddarsytt efter era mål och förutsättningar. Vi tar så klart hand om faktureringen gentemot elbilisterna och betalar ut ersättning enligt överenskommet pris till er. 

+ Find (tillval)

Gör dina laddpunkter synliga för alla elbilister.

Öka lönsamheten med Find, som gör era laddstationer synliga i vårt publika laddnätverk och därmed också i vår app och laddkarta. På stationerna kan elbilisterna starta och stoppa sina laddsessioner genom direktbetalning i vår app eller med hjälp av laddbricka eller laddkort.

+ Årlig kontroll (tillval)

Vår servicetjänst kontrollerar att din anläggning är säker.

Med tillvalet Årlig kontroll gör vi det enkelt för dig som stationsägare att säkerställa att dina laddpunkter är säkra. Vi undersöker dina stationer och din anläggning en gång per.

Det är enkelt att bli en del av Vattenfall InCharge

Lär dig mer om elbilsladdning för företag

Koppla era befintliga laddboxar till våra tjänster

Har ni laddboxar från en annan leverantör? Ni kan ansluta era laddboxar till Vattenfall Incharge tjänster. Vi kallar det för Connect to InCharge.

Läs mer om Connect to InCharge.

Därför är IT-säkerhet viktigt när ni investerar i elbilsladdning

Så ansöker du om bidrag för elbilsladdning

Därför bör din fastighet erbjuda elbilsladdning