Nytt förbättrat kort
Nu är det ännu enklare att betala när du laddar på vägen. När du beställer ett laddkort får du tillgång till både Vattenfall InCharge och E.ONs laddare. Har du redan ett InCharge kort eller bricka så använder du det även för den här tjänsten och behöver inte beställa ett nytt. Den förenklade betallösningen ger dig tillgång till närmare 1000 publika snabb- och destinationsladdningspunkter i Sverige.

Obs! Laddbrickorna är slut för tillfället, med du kan fortfarande beställa laddkort nedan.

Snart kan du ladda med InCharge! Du laddar och betalar enkelt via vår app. Har du inte möjlighet att ladda ner appen kan du beställa laddkort eller bricka. Fyll i formuläret så har du ditt laddkort eller laddbricka inom ett par dagar. Vi levererar ditt laddkort eller bricka kostnadsfritt - du betalar enbart för det du laddar. Om du inte har ett svenskt personnummer, ring eller mejla oss så hjälper vi dig.

Observera att du inte kan logga in på My InCharge-portal om du inte har fått en länk via e-post och aktiverat ditt konto först. För att få en aktiveringslänk beställer du ett laddkort eller laddbricka nedan. När du har skickat din beställning får du ett e-postmeddelande för att aktivera ditt My InCharge-konto.