Foto: Jennie Pettersson
28.01.2021 | 3 min

 

För dig inom industrisektorn

Välj smidig betallösning för laddning i industriföretag


Hur sköter man medarbetares laddning, och hur kan också besökare ladda smidigt och enkelt vid era laddstationer? Med laddboxar från InCharge sköter vi betallösningarna, i tillägg till allt annat som annars skulle ta värdefull tid från er.

Tjänstebilar och personalbilar ligger i framkant i omställningen till en eldriven och fossilfri transportsektor, och många företag inom industrisektorn påskyndar omställningen genom att byta ut sin fordonsflotta. Det medför att laddbehovet under arbetstid växer. Privat väljer man också allt oftare elbil, och en arbetsgivare som erbjuder laddning för besökare och medarbetare är helt klart attraktiv.

Här får ni råd och tips kring installationen av laddboxar.

Bekvämt för alla

Det finns några primära kostnader att ta hänsyn till: laddstation och dess installation, operatörens månadskostnad, elen som förbrukas samt att dra fram el i fastigheten så att tillräcklig effekt finns tillgänglig. Välj en lösning som innebär så lite administration som möjligt. De anställda ska enkelt kunna betala för sin laddning och slippa förmånsbeskattning. Välj en flexibel lösning som hanterar betalning och behörighet av både besökare och anställda utifrån era önskemål om prissättning och tillgänglighet.

 

Ni erbjuder laddning, resten sköter vi

Vi är en helhetsleverantör av laddlösningar, och oavsett om det handlar om tio eller tusentals anställda så har vi lösningar som passar er industrifastighet. En laddlösning från InCharge innebär allt från installation av uppkopplade laddboxar, till drift och smidiga betalnings- och faktureringslösningar. Ni väljer vilka som får ladda vid era stationer och har tillgång till vår portal MyInCharge för statistik och uppföljning.

Inga dolda kostnader

Med våra tjänster InCharge Connect och Pay så har du fasta månadskostnader. Det innebär inga transaktionskostnader och du vet exakt vad du betalar varje månad.
Du kan också välja att börja med InCharge Connect och sedan enkelt välja till tjänster efter att behov uppstår.


Ladda industri